ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΔΙΚΑΙΩΣΗ...........!!!

Στις 18.30΄ χθες (28-04-2009) συνεδρίασε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας, σχετικά με την ένσταση που υπέβαλε ο Α.Ο.Αχιλλέας Συκεών για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Γελάνθης στο πρόσφατο μπαράζ μεταξύ των δύο ομάδων, για την παραμονή στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία Καρδίτσας. Η Επιτροπή δικαίωσε τους Μυρμιδόνες και κατοχύρωσε τον αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ τους, ενώ επέβαλε πρόστιμο χιλίων ευρώ (1000 €) στην Γελάνθη. Η απόφαση της Επιτροπής εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. λίγη ώρα αργότερα
Μετά την απόφαση αυτή και εφόσον δεν ασκηθεί έφεση από την Γελάνθη, ο Α.Ο.Αχιλλέας Συκεών θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία Καρδίτσας, ενώ η Γελάνθη υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία.
Πέρα από την εξέλιξη αυτή αναμένεται τώρα και η αντίδραση των Μυρμιδόνων για την σφαγιαστική διαιτησία στον πρόσφατο αγώνα, αφού όπως είναι γνωστό οι παράγοντες του Αχιλλέα κρατούσαν στάση αναμονής για το θέμα, περιμένοντας την απόφαση της Πειθαρχικής . Πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.